Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet med gremolata

Nakkefilet med gremolata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.nakkefilet
0.5 spsk.olie
1 skalotteløg
3-4 tomater
1 tsk.tørret basilikum eller 1 spsk. frisk
1 dl.bouillon
 Salt
 peber
 
 Gremolata:
0.5 bundtpersille
1 fedhvidløg
0.5 citron
 
 Tilbehør:
150 g.grønne bønner drysset med
6 finthakkede radiser samt
500 g.kartofler
 


Opskrift:

Hak skalotteløget fint og skær tomaterne i både.

Dup nakkefileten tør med køkkenrulle. Brun den i olien på alle sider ved god varme i en lille gryde. Tag den op.

Kom skalotteløg, tomater og basilikum i gryden. Lad det dampe i et par minutter ved svag varme under omrøring.

Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt bouillon, salt og peber. Steg kødet ved svag varme i 30 - 40 minutter under låg. Vend det efter 15 - 20 minutter. Bruges stegetermometer er kødet færdigt, når centrumtemperaturen viser 75 grader.

Tag kødet op af gryden og lad det hvile tildækket i ca. 15 minutter. Stil saucen til side.

Tilbered gremolata, mens kødet steger. Hak persille og hvidløg fint. Bland det med revet citronskal og stil det til side.

Pres saucen fra kødet gennem en sigte. Smag til med salt og peber. Drys gremolata på kødet. Skær det i tynde skiver og servér med sauce og tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 17762 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu