Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vandbaggelse med banan og hindbær

Vandbaggelse med banan og hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.vand
100 g.smør
2 dl.hvedemel
3 sammenpiskede æg
 
 bananfyld:
2 dl.piskefløde
2 bananer
 
 pynt:
 flormelis
 citronsaft
50 g.smeltet mørk chokolade
 
 hindbærfyld:
2 dl.piskefløde
2 dl.dybfrosne hindbær
 flormelis
 
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader. Bring fedtstof og vand i kog. Tilsæt mel og rør med en grydeske. Tag væk fra varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen afkøle lidt. Tilsæt de letpiskede æg lidt ad gangen og pisk dejen kraftigt ind imellem. Sprøjt dejen ud på en plade med bagepapir med en stjernetylle, i aflange kager. Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 20 min. Ovnlågen må IKKE åbnes under bagningen, da kagerne kan falde sammen ved træk. Afkøl på en rist. Flæk kagerne.

Bananfyld:
Rør flormelis med lidt citronsaft og glaser kagerne på oversiden. Pynt med lidt smeltet chokolade. Pisk fløden og mos bananerne. Læg lidt bananmos i bunden af hver kage og sprøjt flødenskum over. Læg toppene på og server.

Hindbærfyld:
Pisk fløden. Mos de frosne hindbær og vend dem i flødeskummet. Sprøjt fyldet ind i vandbakkelserne, låg låget på og sigt flormelis over. Server straks.

Tips:

Vandbakkelserne er IKKE fryseegnede







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18652 gange,
og udskrevet 476 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anja h   -  2012-05-16 01:29:54
Kunne godt have brugt et billed :) Men ellers rigtig god opskrift .


Hende der  -  2010-11-16 20:39:56
Lad være med at lave dem for store for så klumper de og blir ikke lette og luftige!!