Marinerede laks

Marinerede laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.laks i filet
2 dl.olivenolie eller vindruekerneolie
0.5 dl.tomatpuré
1 stortrødløg i små stykker
 God paprika
 Salt
 peber
 Saften fra en halv citron
2.5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 Friskpillede rejer
 citron
 grønt
 
Opskrift:
Skind og ben fjernes, og laksefileterne skæres i stykker som mørbradbøffer.
Alle ingredienser blandes og hældes over laksestykkerne. Står i mindst 12 timer, men gerne et døgn. Stykkerne vendes nogle gange i marinaden.

Laksestykkerne steges på en tør pande (der er olie i marinaden) i 2 - 3 minuter på hver side, hvorefter de lægges over i et fad. Marinaden hældes over på panden, løgene blanceres, og der tilsættes en kvart liter piskefløde. Marinaden hældes derefter over laksestykkerne og der pyntes med friskpillede rejer, citron og grønt.

Serveres som frokost- eller forret med kold hvidvin og godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 12664 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu