Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg

Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
450 g.nakkefilet
1 kvistrosmarin
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 olie til stegning
400 g.kartofler
2 dl.svinebouillon - terning
 maizena
0.5 icebergsalat
0.5 bakkecherrytomater (125 g)
 dressing efter valg
 
Opskrift:
Kødet krydres med salt og peber og steges af i panden sammen med rosmarin og hvidløg. Steges ca. 15 minutter på alle sider.

Kødet stilles i ildfast fad og tilsættes bouillon. Steges ca. 40-45 minutter ved 160 grader og trækker yderligere 10 min.

Imens koges kartofler og salaten snittes og blandes med cherrytomater.

Bouillon fra steges sigtes fra, koges lidt ind og jævnes med en anelse maizena. Smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 35740 gange,
og udskrevet 842 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu