| |
|
Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg
Nakkefilet stegt med rosmarin og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
450 | g. | nakkefilet450 g. nakkefilet | 1 | kvist | rosmarin1 kvist rosmarin | 2 | fed | hvidløg2 fed hvidløg | | | salt salt | | | peber peber | | | olie til stegning olie til stegning | 400 | g. | kartofler400 g. kartofler | 2 | dl. | svinebouillon - terning2 dl. svinebouillon - terning | | | maizena maizena | 0.5 | | icebergsalat0.5 icebergsalat | 0.5 | bakke | cherrytomater (125 g)0.5 bakke cherrytomater (125 g) | | | dressing efter valg dressing efter valg | | | |
| |
Kødet krydres med salt og peber og steges af i panden sammen med rosmarin og hvidløg.
Steges ca. 15 minutter på alle sider.
Kødet stilles i ildfast fad og tilsættes bouillon.
Steges ca. 40-45 minutter ved 160 grader og trækker yderligere 10 min.
Imens koges kartofler og salaten snittes og blandes med cherrytomater.
Bouillon fra steges sigtes fra, koges lidt ind og jævnes med en anelse maizena.
Smag til med salt og peber.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 36344 gange, og udskrevet 853 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|