Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tranebærsauce I

Tranebærsauce I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

HøjtidThanksgiving

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
100 g.tranebær eller ribs
2 spsk.brun farin
2 spsk.hvedemel
 Salt
 
 
Opskrift:
Si skyen og skum den for fedt. Hak tranebær, farin og mel groft i en food-processor. Uden food-processor hakkes tranebærrene igennem en persillehakker og blandes med farin og mel. Kog skyen op. Pisk blandingen i. Kog saucen godt igennem. Smag den til med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25356 gange,
og udskrevet 401 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-12-22 11:21:28
Der skal ikke sky i en tranebærsauce. Man bruger den som tilbehør til kød ligesom fx ribsgele

Mona  -  2007-08-02 18:00:54
Jeg synes godt at det med skyen kunne være lidt mere detaljeret og hvor meget skal man brruge?

Tanja  -  0000-00-00 00:00:00
Hmm... det er egentligt et godt spørgsmål.. men gætter også på skyen fra stegen

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Tranebærsaucen er vist tænkt som tilbehør til stege, og det er så skyen fra stegen der skal bruges.

Margrethe  -  0000-00-00 00:00:00
ja ! hvilken sky ? svar ønskes !

Nelle  -  0000-00-00 00:00:00
Hvaffor´n en sky?