Kartoffelkager

Kartoffelkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 løg
2 æg
1 dl.hvedemel
 salt
 peber
1 dl.olivenolie til stegning
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og riv dem groft. Hak løget fint og bland det med kartofler, æg, mel, salt og peber.

Hæld godt med olie på en pande og fordel dejen på panden i små klatkager. Steg kartoffelkagerne gyldne og sprøde på begge sider. Lad kartoffelkagerne afdryppe på fedtsugende papir, før de serveres


karakterer:
Opskriften er vist 22479 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Elin Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
godt tilbehør til pølser, hamburger etc. Spruter litt ved stekgng.