Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Morkelbrud sauce

Morkelbrud sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Morkel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
20 g.tørrede morkler eller morkelbrud
1 finthakket løg
20 g.smør
 stegeskyen
3 dl.piskefløde
2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 


Opskrift:

Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand.

Sauce:
Svits løg og afdryppede morkler i smørret. Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min. Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8572 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
der skal tilsættes en dl. portvid + stegeskyen fra Gåse bryst eller andebryst


anne mette  -  0000-00-00 00:00:00
smager fantastisk til gåsebryst eller andebryst