Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Morkelbrud sauce

Morkelbrud sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Svampesaucer

Hovedingrediens : Svampe - Morkel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 g.tørrede morkler eller morkelbrud
1 finthakket løg
20 g.smør
 stegeskyen
3 dl.piskefløde
2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
Opskrift:
Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand.

Sauce:
Svits løg og afdryppede morkler i smørret. Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min. Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9113 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
der skal tilsættes en dl. portvid + stegeskyen fra Gåse bryst eller andebryst

anne mette  -  0000-00-00 00:00:00
smager fantastisk til gåsebryst eller andebryst