Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portvinsmarineret svinekam

Portvinsmarineret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-1.75 kg.svinekam uden svær
 
 Marinade:
2.5 dl.portvin
1 rødløg i skiver
1 gulerod i skiver
1 tsk.tørret timian
1 tsk.malet peber
2 tsk.salt
 
 Sauce:
20 g.tørrede morkler eller morkelbrud
1 finthakket løg
20 g.smør
 stegeskyen
3 dl.piskefløde
2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 


Opskrift:

Bland marinaden.
Læg kødet i en kraftig plastpose og hæld marinaden ved. Luk posen og læg den i et fad i køleskabet. Lad kødet trække i marinaden 2-3 døgn, vend jævnligt kødet.

Udblød morklerne ca. 1 time i koldt vand.

Tag kødet op af marinaden, tør det med køkkenrulle og gnid det med salt. Varm en pande godt op og brun kødet, først på fedtsiden. Læg stegen i en lille bradepande og sæt det i en kold ovn. Hæld den siede marinade ved og steg kødet ca. 1 ¼ time, til et kødtermometer viser ca. 65 grader.

Pak stegen i folie og si skyen.

Sauce:
Svits løg og afdryppede morkler i smørret. Tilsæt stegeskyen og lad det koge småt 3-4 min. Rør piskefløde og majsstivelse sammen og kom det i gryden. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12682 gange,
og udskrevet 310 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu