Lammemousse

Lammemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.kold stegt lam
0.5 rødløg
30 g.mælkefri plantemargarine
 
2 Husblas, blade
 
125 g.champignon
0.5 lillefinthakket rødløg
 vindruekerneolie
 salt
 vand
 
 
Opskrift:
Lammekødet, løg og margarinen blendes til en mousse.

Husblasen sættes i blød i koldt vand i 5 min.

Champignonerne gøres rene og skæres i skiver, hvorefter de svitses med det finthakkede rødløg i et par minutter. Der er nu dannet lidt væske på panden; champignon og løg tages af panden.

Panden koges af med 1 dl vand. Nu tilsættes de 2 opvredne husblas, og der smages til med salt.

Champignon og løg lægges i bunden af en lille skål. Herover hældes suppen fra panden, der stilles koldt til det næsten er stivnet.

Moussen lægges ovenpå og trykkes forsigtigt ned i den næsten stivnede gelé. Stilles koldt til det skal bruges.

Serveres som forret med et stykke ristet brød eller flute.

Smager også godt med avocadosovs og er dejligt som pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 10864 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu