| |
|
Indbagt lammekød med feta
Indbagt lammekød med feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
500 | g. | lammekød 500 g. lammekød | 2 | | æg 2 æg | 2 | | rå revne kartofler 2 rå revne kartofler | 150 | g. | fetaost 150 g. fetaost | 2 | spsk. | Rosa peberkorn 2 spsk. Rosa peberkorn | 3 | fed | knust hvidløg 3 fed knust hvidløg | 1½ | tsk. | Salt 1½ tsk. Salt | 1 | tsk. | Peber 1 tsk. Peber | 100 | g. | sorte oliven 100 g. sorte oliven | 1 | tsk. | Rosmarin 1 tsk. Rosmarin | 1 | tsk. | Timian 1 tsk. Timian | 4 | pakker | butterdej 4 pakker butterdej | | | | | | |
| |
Rør alle ingredienserne til farsen sammen. Lad fetaen blive let moset ind i farsen. Lad dejen hvile køligt i 20 min.
Rul butterdejen ud i et stort stykke, læg farsen som til et brød og pak den ind. Luk sammenføjningen med æggehvide og vend disse nedad.
Bages ved 200° i 1 time.
Server med tzaziki og tomatsalat , flute.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9512 gange, og udskrevet 334 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|