Græsk lammepie med fillo låg

Græsk lammepie med fillo låg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ rullefillodej
20 g.smeltet smør.
 
 Fyld:
400 g.hakket lammekød
 
1 spsk.Olie
0.5 tsk.rosmarin
2 fedhakket hvidløg
1 tsk.Salt
 peber
1 dl.Hakket persille
1 dl.Tør hvidvin
2 bøftomater
2 dl.kogte ris
12 sorteoliven
150 g.fetaost
 
Opskrift:
Fyld:
Brun kødet i varm olie under omrøring. Tilsæt rosmarin, salt, peber, hvidløg, persille. Spæd med vinen, og lad det simre i 10 min. Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Bland tomater, ris, oliven, smuldret feta sammen med kødet. Fordel blandingen i et tærtefad på ca. 24 cm.

Tø fillodejen op og skær rullen i 2 cm. Brede strimler. Ryst strimlerne fra hinanden og læg dem over fyldet som brede bånd i uorden. Pensl med smør.

Sæt fadet i ovnen 30-35 min. Ved 200 grader C. til dejen er gylden. Server pien lun med grøn salat, en skål kold yoghurt og hakkede agurker.





karakterer:
Opskriften er vist 10263 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-30 10:03:19
god fornøjelse