Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk lammepie med fillo låg

Græsk lammepie med fillo låg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :




Ingredienser:
½ rullefillodej
20 g.smeltet smør.
 
 Fyld:
4oo g.hakket lammekød
 
1 spsk.Olie
½ tsk.rosmarin
2 fedhakket hvidløg
1 tsk.Salt
 peber
1 dl.Hakket persille
1 dl.Tør hvidvin
2 bøftomater
2 dl.kogte ris
12 sorteoliven
150 g.fetaost.
 
 


Opskrift:

Fyld:
Brun kødet i varm olie under omrøring. Tilsæt rosmarin, salt, peber, hvidløg , persille. Spæd med vinen, og lad det simre i 10 min. Skold og flå tomaterne og skær dem i både. Bland tomater, ris, oliven, smuldret feta sammen med kødet. Fordel blandingen i et tærtefad på ca. 24 cm.

Tø fillodejen op og skær rullen i 2 cm. Brede strimler. Ryst strimlerne fra hinanden og læg dem over fyldet som brede bånd i uorden. Pensl med smør.

Sæt fadet i ovnen 30-35 min. Ved 200°, til dejen er gylden. Server pien lun med grøn salat, en skål kold yoghurt og hakkede agurker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9012 gange,
og udskrevet 285 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jytte  -  2007-04-30 10:03:19
god fornøjelse