Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kærnebrød

Kærnebrød , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
2 tsk.salt
1 bæger yoghurt (180 ml)
75 g.skårne rugkærner
400 g.groft rugmel
240 g.hvedemel
 


Opskrift:

Gær og vand røres sammen. De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes igennem. Stilles til hævning er lunt sted ca. 1 time. Dejen slåes ned og formes til et brød, som lægges i en smurt form. Efterhæver ca. 20 min. Prikkes med en gaffel og pensles med vand. Bages ca. 1 time ved 200º. Tip: Brødet får den bedste konsistens og smag, hvis de står et døgn efter bagningen, helst indpakket i et viskestykke.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6726 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu