Gær og vand røres sammen.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes igennem.
Stilles til hævning er lunt sted ca. 1 time.
Dejen slåes ned og formes til et brød, som lægges i en smurt form.
Efterhæver ca. 20 min.
Prikkes med en gaffel og pensles med vand.
Bages ca. 1 time ved 200º.
Tip: Brødet får den bedste konsistens og smag, hvis de står et døgn efter bagningen, helst indpakket i et viskestykke.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7324 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider