Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgsuppe

Hvidløgsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
15 fedhvidløg
1 porre
400 g.kartofler
1 bdt.persille
1 rød peber
3/4 kg.tomater
1/2 l.hønsefond
2 dl.tør hvidvin
2 spsk.olivenolie
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Daggammelt flutes
 


Opskrift:

Hvidløg pilles og hakkes fint. Tomater skoldes og flåes. Skæres i terninger. Den hvide del af porren skæres i skiver. Persille hakkes groft. Rød peber skæres i mindre terninger. Hvidløgene svitses i olien uden at tage farve. Porre, rød peber og persille svitses med. Hvidvin og hønsefond tilsættes. Tomaterne tilsættes. Det hele koger til grøntsagerne er møre. Smages til med salt og peber. Jævnes lidt med maizena og koges svagt i 10 min. Flutes skæres i skiver og ristes i olivenolie tilsat vineddike og hvidløg.

Servering:
Serveres i små suppekopper rygende varm.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14100 gange,
og udskrevet 404 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Michael Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan skal kartoflerne tilberedes ?


guldklumpenjasmin  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift/ ret lyder lækker