Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gule ærter med kogt svinekam

Gule ærter med kogt svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.svinekam uden ben
500 g.medisterpølse (kan udelades)
3 dl.vand
1 pk.forkogte gule ærter(450 g)
4 gulerødder
0.25 knoldselleri
3 porrer
250 g.små løg
3 kvistetimian
 


Tilbehør:
Groft rugbrød og sennep
Opskrift:

Kød og pølse bringes i kog. Fjern skummet og tilsæt salt. Læg låg på og lad det simre 1 time, til kødet er mørt. Medisterpølse tages om efter ca 20 min.

Skær gulerødder og porrer i skiver, selleri i terninger og evt. løgene i kvarte. Tilsæt urter og timian, når der mangler 20 min. af kødets kogetid.

Tag kødet op og si suppen, mens den koger endnu 5 min. Smag til med salt og timian. Kom urterne i og server de gule ærter med tynde kødskiver og medisterpølse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 19100 gange,
og udskrevet 692 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

leisen  -  2008-01-23 16:41:32
hvad med den pakke ærter , hvornår kommer den i ?


Ulla  -  2007-11-10 09:49:12
Det kan da ikke være rigtigt de 3 DL vand, det må da være 3 liter


Poul Tenerife  -  0000-00-00 00:00:00
Her kan vi ikke koebe gule aerter med det gaar lige saa godt med kokte kikaerter i glas eller paa daase


dorrit  -  0000-00-00 00:00:00
denne ret har jeg lavet i årevis, og har brugt den en gang som gæstemad. det vakte begeistring, eller var det høflighed???