Smuldr gæren. Smelt margarinen og kom kærnemælken i. Hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst. Kom sukker,salt, kardemomme og mel i lidt ad gangen.Dejen skal være blød og smidig.
Dæk dejen til og lad den stå på et lunt sted i 30 min.
Rør imens plantemargarine,kokos og revet chokolade sammen med æggehviden.
Slå dejen ned og rul til en pølse, som du skærer i 20 stk. Rul stykkerne flade og kom en teske fyld på midten. Rul sammen og sæt på plade, hvor bollerne efterhæver i 30 min.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag ved 225 grader C. alm. ovn i 8 - 10 minutter.
Når bollerne er kolde, smelter du chokoladen, kommer den over bollerne og drysser med kokos, inden chokoladen stivner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(61 stemmer)
Opskriften er vist 95787 gange, og udskrevet 3728 gange.
Energi:
KJ total 20198 (4809 kcal)
KJ pr. stk. 1009 (240 kcal)
Vægt ialt 1462 gram
Vægt pr. stk. 73 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1381 KJ (328 kcal) Protein 6.0 gram Fedt 15.8 gram Kulhydrat 41.8 gram