Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Fastelavnsboller med chokoladefyld

Fastelavnsboller med chokoladefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
KagerRet : Kager

Hovedingrediens : Diverse produkter

Diverse chokoladeHøjtid: Fastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fastelavnsboller med chokoladefyld, billede 4 Fastelavnsboller med chokoladefyld, billede 1 Fastelavnsboller med chokoladefyld, billede 2 Fastelavnsboller med chokoladefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
35 gram Gær
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
 


Opskrift:

Smuldr gæren. Smelt margarinen og kom kærnemælken i. Hæld det over gæren og rør, til gæren er opløst. Kom sukker,salt, kardemomme og mel i lidt ad gangen.Dejen skal være blød og smidig. Dæk dejen til og lad den stå på et lunt sted i 30 min.

Rør imens plantemargarine,kokos og revet chokolade sammen med æggehviden.

Slå dejen ned og rul til en pølse, som du skærer i 20 stk. Rul stykkerne flade og kom en teske fyld på midten. Rul sammen og sæt på plade, hvor bollerne efterhæver i 30 min.

Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag ved 225 grader C. alm. ovn i 8 - 10 minutter.

Når bollerne er kolde, smelter du chokoladen, kommer den over bollerne og drysser med kokos, inden chokoladen stivner.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (61 stemmer)

Opskriften er vist 94143 gange,
og udskrevet 3715 gange.


Energi:
KJ total 20198 (4809 kcal)
KJ pr. stk. 1009 (240 kcal)
Vægt ialt 1462 gram
Vægt pr. stk. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1381 KJ (328 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 41.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-02-19 15:44:30
er man ikke til creme, som i normale fastelavnsboller, er de bare perfekte. jeg synes de er superlækre:-))


Vinnie  -  2008-01-31 11:40:41
Selve dejen er super god, men de bliver meget søde med overstående fyld. Så vi laver andet fyld. Børnene elsker dem