Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalsk svinekam

Orientalsk svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.svinekam uden spæk
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.stødt ingefær
1 tsk.rosmarinnåle
1 ds.abrikoser
0.25 tsk.sambal oelek
 evt. lidt saucejævner
 


Tilbehør:
Løse ris
Opskrift:

Skær kødet i skiver uden at skære helt igennem og gnid det med salt og krydderier. Stik en halv abrikos ned mellem hver skive.

Læg stegen i en lille bradepande og sæt den i en 175 grader varm ovn i ca 1 1/2 time. Bruges stegetermometer, er kødet stegt, når det viser 85 grader. Hvis der ikke er tilstrækkelig væde ved stegen, hældes lidt vand ved. Når der er et kvarter tilbage af stegetiden, hældes abrikoslagen ved.

Si skyen, skum den for fedt, smag til med sambal oelek el. andet stærkt krydderi og jævn den evt. lidt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16073 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu