Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk lammesuppe II

Græsk lammesuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.udbenet lammebov
250 g.løg
3 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
1 kvistfrisk eller 1 tsk. tørret rosmarin
 saften af 1 citron
 salt
 sort peber
1 ¼ l.vand
1 laurbærblad
1 bdt.Persille
2 æg
 


Opskrift:

Lammekødet skæres i små terninger. Løgene og hvidløgsfedene pilles og hakkes fint. Olien varmes i en gryde, og heri brunes kødet godt på alle sider i ca. 10 minutter.

Løg hvidløg tilsættes og svitses gyldent under omrøring. De friske rosmarinnåle eller den tørrede rosmarin røres sammen med citronsaften, og der smages til med salt og peber. Hæld til sidst vandet over, kom laurbærbladet i og lad det hele koge for svag varme og under låg i ca. 50 minutter.

Skyl persillen godt, ryst den tør og hak den groft. Del æggene i hvider og blommer. Hviderne piskes stive med lidt salt. Æggeblommerne piskes sammen med lidt af den varme suppe og røres i suppen. De stiftpiskede æggehvider lægges i en terrin, herover hældes suppen, og det hele drysses med persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10576 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu