Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkisk bryllupssuppe

Tyrkisk bryllupssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
250 g.lamme- eller bedeskank, uden ben
250 g.lamme- eller bedekølle, uden ben
4 spsk.smør
4 spsk.mel
1 ¼ l.vand
 salt
 hvid peber
3 æggeblommer
 saften af 1 citron
2 spsk.smør
1 tsk.paprika(edelsuss)
 lidt stødt rosenpaprika
 lidt stødt kanel
1 kvistfrisk mynte
 


Opskrift:

Skær kødet i små terninger. Lad smørret blive gyldent under omrøring. Derefter røres vandet i lidt efter lidt, suppen får lov til at koge op, krydres med salt og peber og snurrer i 30 minutter for svag varme.

Æggeblommerne piskes grundigt med citronsaften. Lidt af den varme suppe røres ud heri, og blandingen bruges til at legere suppen med. Herefter må suppen ikke koge mere.

De 2 spsk. smør smeltes i en lille kasserolle, blandes med de to slags paprika og kanelen og røres i suppen lige inden serveringen. Pynt med skyllede, afdryppede mynteblade.

Tips:

En meget gammel opskrift af bondeherkomst, Suppen er tænkt som en forret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 12846 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu