Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker, bacon og citron

Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker, bacon og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
800 g.svinekam uden ben og svær
5 storebagekartofler
3 mellemstoreløg
1 citron
 olivenolie
20 svesker
200 g.røget bacon
 frisk timian
 laurbærblade
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svinekammen marineres dagen før, i saften fra en hel citron, olivenolie, timian, laurbærblade, salt og peber. (Kan med fordel kommes i en frostpose, som vendes et par gange).

Kartoflerne og løgene skæres i grove stykker. Baconen skæres i ret store tern, og citronen skæres i små stykker og blandes med marinaden i et ildfast fad.

Grøntsagerne skubbes til side, og svinekammen lægges midt i fadet. Steges i almindelig ovn ved ca. 220 grader C, i ¾ -1 time. Hvis grønsagerne ikke har fået farve nok - tag stegen ud, og giv fuld varme i kort tid.


karakterer:
Opskriften er vist 27400 gange,
og udskrevet 533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ib  -  0000-00-00 00:00:00
hvornaar skal sveskerne i ?