Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker, bacon og citron

Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker, bacon og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.svinekam uden ben og svær
5 storebagekartofler
3 mellemstoreløg
1 citron
 olivenolie
20 svesker
200 g.røget bacon
 frisk timian
 laurbærblade
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svinekammen marineres dagen før, i saften fra en hel citron, olivenolie, timian, laurbærblade, salt og peber. (Kan med fordel kommes i en frostpose, som vendes et par gange).

Kartoflerne og løgene skæres i grove stykker. Baconen skæres i ret store tern, og citronen skæres i små stykker og blandes med marinaden i et ildfast fad.

Grøntsagerne skubbes til side, og svinekammen lægges midt i fadet. Steges i almindelig ovn ved ca. 220 grader C, i ¾ -1 time. Hvis grønsagerne ikke har fået farve nok - tag stegen ud, og giv fuld varme i kort tid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26528 gange,
og udskrevet 531 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ib  -  0000-00-00 00:00:00
hvornaar skal sveskerne i ?