Djævlebrød

Djævlebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.lammekødsterninger
 salt
 peber
 cayennepeber
 
2 spsk.olie
2 fedfinthakkede hvidløg
1 tsk.hakkede friske rosmarinnåle
 
1 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
500 g. lammekødsterninger krydres med salt peber og cayennepeber. Brunes godt på en pande i 2 spsk. olie sammen med 2 finthakkede hvidløgsfed og 1 tsk. hakkede friske rosmarinnåle. Så snart kødet er gyldent tilsættes 1 dl. tør hvidvin, og det hele simrer for svag varme, til vinen er fordampet.

Serveres på frisk bondebrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14789 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Moselund  -  0000-00-00 00:00:00
Undlad hvidvin, så kan opskriften bruges! Husk brød skal være UDEN GÆR!!!!!