Hvedekærner og vand koges sammen 2-3 min og afkøles lidt.
Margarinen smeltes i kærnerne.de øvrige ingrediender tilsættes, og dejen æltes godt igennem.stilles til hævning et lunt sted ca 45 min .
Dejen slåes ned og fomes til 2 brød.efterhæver på pladen ca 20 min .rises og pensles med vand .
Bagetid 35-40 min ved 200 c
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7068 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider