Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt svinekam

Fyldt svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 tsk.olivenolie
3 skiverbacon i fine tern
1400 g.svinekam uden svær
2.5 dl.frisk findelt brødkrumme
2.5 dl.frisk fennikel, finthakket
1 spsk.hakket kapers
2 spsk.fintklippet purløg
1 let sammenpisket æg
30 g.smør
1 spsk.olivenolie
1.25 dl.sød sherry
1.25 dl.appelsinsaft
2 spsk.rødvinseddike
1 tsk.fintreven appelsinskal
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 180 grader.

Opvarm olie i en gryde. Kom baconen på og rist den ved god varme 2 minutter eller til den er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir.

Puds svinekammen for fedt. Skær et dybt indsnit på langs uden at skære helt igennem. Bred kødet ud og bank det let med håndroden.

Bland brødkrumme, bacon, fennikel, kapers og purløg i en skål og rør det sammenpiskede æg i. Fordel fyldet på kødet, rul stegen sammen og snør den med bomuldsgarn.

Smelt smør på en stegepande. Brun stegen på alle sider ved god varme 3-4 minutter. Tag den af panden og læg den i en bradepande.

Blad sherry, appelsinsaft, rødvinseddike og reven appelsinskal og kog stegepanden af. Lad det koge 2 minutter.

Hæld stegeskyen over stegen og stil den i ovnen 1½ time eller til den er gennemstegt.

Fjern garnet omkring stegen, skær den i skiver og anret den på et fad. Hæld stegeskyen over og server med dampede grønsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 28511 gange,
og udskrevet 406 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-03-19 20:03:54
Virkelig god. Jeg brugte portvin instedet for sherry og mager kalkunbalcon. Havregion instedet for brød til fyldet. Havde fennikel til overs, og kom det sammen med saucen i en stegepose i ovnen. Stegte ved lav temperatur.,startede ud ved ca 150 grader og skruede ned på 80 senere. Centrumtemperaturn 65 grader. Stod et stykke tid bagefter mens jeg lavede sovsen færdig.