Indisk lammekebab med agurkeraita

Indisk lammekebab med agurkeraita, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab - Kabab

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
400 g.hakket lammekød
½ spsk.yoghurt
10-15 hakkede mynteblade
1 tsk.stødt spidskommen
2 fedknuste hvidløg
 
 Raita:
2 dl.græsk yoghurt
1 udkernet agurk i bittesmå terninger
1 grøn chili, finthakket
1 spsk.mynte, hakket
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til farsen og krydr med salt og peber. Lad den evt. trække ½ time, inden den formes til pølser omkring spydene. Grill spydene i ovnen i 3-4 minutter på hver side.

Agurkeraita:
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16507 gange,
og udskrevet 316 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu