Skræl gulerødderne og skær dem i ca 5 cm lange stykker på skrå.
Skær kødet i store terninger.
Kom kødet i en gryde og hæld så meget koldt vand ved, at det netop dækker.
Kog op og fjern skummet.
Tilsæt salt og lad retten koge tildækket i 45-50 minutter.
Lad urterne koge med det sidste kvarter.
Si suppen fra kødet og hold kødet varmt.
Smelt smørret til saucen i en gryde, kom melet i og rør et par minutter, til smørret har opsuget melet.
Så tilsættes hvidvin og suppe lidt ad gangen i passende mængde, til man har en ret tynd sauce.
Lad den småkoge under jævnlig omrøring i 5-10 minutter.
Smag til med salt, peber og citronskal.
Pisk æggeblomme og fløde sammen og tilsæt det i saucen.
Nu må saucen ikke længere koge.
Hæld saucen over kødet og server frikasseen med nye kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6412 gange, og udskrevet 173 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider