Forloren vildsvinesteg

Forloren vildsvinesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.svinekam, røget og rødvins-marineret (bestil det hos slagteren)
2 tsk.provencekrydderi
 
 Sovs:
2 spsk.smør
2 dl.bouillon (fra terning)
1 dl.rødvin
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 smørristede champignoner, ærter eller bønner samt små pillekartofler
 
Opskrift:
Kom svinekammen i et ovnfast fad og drys den med provencekrydderi. Hæld 1 dl væde i fadet og steg ved 175 grader i 1 time.

Hæld væden fra fadet, skum den fri for fedt. Brug bla. denne sky til sovsen. smelt smørret til sovsen og rør det sammen med melet. spæd med bouillon, stegevæde og rødvin. smag til med salt og peber.
Server sovsen til stegen sammen med smørstegte champignoner, ærter og/eller bønner samt små pillekartofler.

Tips:

Kan De ikke få rødvinsmarineret svinekam, så læg den røgede svinekam, befriet for svær, i rødvin sammen med et par fintsnittede porrer og blegselleristilke samt laurbærblade og hele peberkorn. Svinekammen skal marinere et halvt døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 26812 gange,
og udskrevet 499 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-17 17:11:33
jeg vil tro, at der skal den mængde mel i, som du ville bruge til den nævnte mængde smør, hvis du lavede alm opbagt sauce...

  -   2005-01-01 01:01:01
der står ikke hvor meget mel der skal i.