Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forloren vildsvinesteg

Forloren vildsvinesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekam, røget og rødvins-marineret (bestil det hos slagteren)
2 tsk.provencekrydderi
 
 Sovs:
2 spsk.smør
2 dl.bouillon (fra terning)
1 dl.rødvin
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 smørristede champignoner, ærter eller bønner samt små pillekartofler
 


Opskrift:

Kom svinekammen i et ovnfast fad og drys den med provencekrydderi. Hæld 1 dl væde i fadet og steg ved 175 grader i 1 time.

Hæld væden fra fadet, skum den fri for fedt. Brug bl.a. denne sky til sovsen. smelt smørret til sovsen og rør det sammen med melet. spæd med bouillon, stegevæde og rødvin. smag til med salt og peber.
Server sovsen til stegen sammen med smørstegte champignoner, ærter og/eller bønner samt små pillekartofler.

Tips:

Kan De ikke få rødvinsmarineret svinekam, så læg den røgede svinekam, befriet for svær, i rødvin sammen med et par fintsnittede porrer og blegselleristængler samt laurbærblade og hele peberkorn. Svinekammen skal marinere et halvt døgn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 22118 gange,
og udskrevet 417 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sjipsjap  -  2008-02-17 17:11:33
jeg vil tro, at der skal den mængde mel i, som du ville bruge til den nævnte mængde smør, hvis du lavede alm opbagt sauce...


tina 21  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke hvor meget mel der skal i.