Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret svinekam

Marineret svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk/svær
 
 Marinade:
1 1/2 dl.rødvin
2 stilkefintsnittet bladselleri
1 gulerodi skiver
1 løg i kvarte
 et par hele nelliker
 evt. 1/2 tsk skårne enebær
 


Opskrift:

Bland marinaden.
Læg kødet i en skål eller en plasticpose og stil det tildækket - eller luk posen - og læg det i køleskab og lad det trække et døgn eller to. Vend kødet af og til.

Tag derpå kødet op af marinaden, dup det tørt og brun det i varmt fedtstof. Læg evt. et løg i kvarte og et par gulerødder i skiver i fedtstoffet, brun det lidt og læg derefter kødet tilbage i gryden. Hæld lidt vand ved og lad det stå over svag varme med låg en god times tid, til det er mørt. Efter tre kvarter kan man hælde marinaden med grøntsager ved.

Stegen kan serveres kold eller varm, og skyen kan naturligvis bruges som sauce, i givet fald moses grøntsagerne, så de jævner saucen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 43450 gange,
og udskrevet 595 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu