Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Til marinaden blandes olie, soja, knust hvidløg, 1-2 tsk. revet citronskal, saft af 1/2 citron og 2 tsk. skrællet, revet ingefær. Halvdelen skal bruges som dressing til bulgursalat, stil den til side. Bland resten af marinaden med honning og hæld den i fx en kraftig plastpose. Kom skinkeschnitzlerne i posen, luk og læg den i køleskab i 4-8 timer.
Kom bulgur i en skål og hæld kogende vand over. Dæk skålen med film eller stanniol og lad den trække, til væden er opsuget ca. 1/2 time. Si evt. overskydende væde fra. Vend dressingen i bulguren. Skær forårsløg, 1 squash, 1 peberfrugt og 4 tomater i 1/2 cm store tern og vend dem i bulguren. Smag til med salt, peber og citron. Skær 1 squash i tykke skiver, 1 peberfrugt i store strimler og 2 tomater i halve til grillede grøntsager. Tag kødet op af marinaden, som gemmes til grøntsagerne. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Grill skinkeschnitzlerne til de er gyldne, 2-3 minutter på hver side, så de lige netop er gennemstegte. Dæk kødet til og lad det trække; imens vendes grøntsagerne i marinaden og grilles. Tips: Bestil 2 cm tykke skinkeschnitzler hos slagteren. |
|
Opskriften er vist 34953 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne