Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager

Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager, billede 4 Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager, billede 1 Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager, billede 2 Grillstegte skinkeschnitzler med grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler af inderlår, 2 cm tykke
 
 Marinade dressing:
2 spsk.olivenolie
5 spsk.japansk soja
2 fedhvidløg
1 citron
 frisk ingefær
 
2 spsk.flydende honning
 
 Grøntsager:
2 dl.bulgur
3.5 dl.vand
2 forårsløg
400 g.squash
2 gule peberfrugter
6 tomater
 salt
 peber
 


Opskrift:

Til marinaden blandes olie, soja, knust hvidløg, 1-2 tsk. revet citronskal, saft af 1/2 citron og 2 tsk. skrællet, revet ingefær. Halvdelen skal bruges som dressing til bulgursalat, stil den til side. Bland resten af marinaden med honning og hæld den i fx en kraftig plastpose. Kom skinkeschnitzlerne i posen, luk og læg den i køleskab i 4-8 timer.

Kom bulgur i en skål og hæld kogende vand over. Dæk skålen med film eller stanniol og lad den trække, til væden er opsuget ca. 1/2 time. Si evt. overskydende væde fra. Vend dressingen i bulguren.

Skær forårsløg, 1 squash, 1 peberfrugt og 4 tomater i 1/2 cm store tern og vend dem i bulguren. Smag til med salt, peber og citron. Skær 1 squash i tykke skiver, 1 peberfrugt i store strimler og 2 tomater i halve til grillede grøntsager.

Tag kødet op af marinaden, som gemmes til grøntsagerne. Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Grill skinkeschnitzlerne til de er gyldne, 2-3 minutter på hver side, så de lige netop er gennemstegte.

Dæk kødet til og lad det trække; imens vendes grøntsagerne i marinaden og grilles.

Tips:

Bestil 2 cm tykke skinkeschnitzler hos slagteren.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 27435 gange,
og udskrevet 373 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu