Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekam som vildsvin

Svinekam som vildsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.svinekam uden svær, men med lidt af fedtet tilbage
 
 Lage:
1 fl.rødvin
5 knusteenebær
1 laurbærblad (knust)
1 kvisttimian
5 knuste, sorte peberkorn
 salt
 piskefløde
 ribsgelé
 


Tilbehør:
kogte kartofler
Opskrift:

Kammen skal marineres i lagen natten over.
Den skal stå koldt imens.
Lagen skal helst dække, ellers må kødet vendes ind imellem.

Kødet tages op, tørres af og brunes i en bradepande i ovnen et kvarter ved 225 grader.

Drys med salt. Marinaden sies og koges lidt ind. Derefter skal den hældes ved kødet, der skal have en time ved 200 grader. Der dryppes flittigt.

Skyen sies fra, koges ind med piskefløde og ribsgele'.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15259 gange,
og udskrevet 355 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu