Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sennepsæg

Sennepsæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Sennepsæg, billede 4 Sennepsæg, billede 1 Sennepsæg, billede 2 Sennepsæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.røgede flæsketerninger
4 æg
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
½ l.mælk
1-2 spsk.sennep, afhængig af styrken
 salt
 peber
1 bdt.Purløg
 


Opskrift:

Rist flæsketerningerne på en pande.

Kog æggene ”smilende” dvs. omkring 6 minutter.

Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med mælken og lad sovsen koge igennem nogle minutter. Rør sennep i og smag til med salt og peber.

Kom de pillede æg i sovsen og varm igennem. Lad ikke sovsen koge efter der er tilsat sennep, så bliver den bitter.

Hæld blandingen i et halvdybt fad og drys med flæsketerninger og finthakket purlg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 34904 gange,
og udskrevet 1219 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte  -  2008-03-18 16:05:55
Det ser lækkert ud, men er det ikke bare skidne æg med bacon?? ( jeg tror måske, det bacon kunne få min mand til at spise den ret! )