Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lettisk bondebrød

Lettisk bondebrød , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Letland

LetlandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
1/2 l.lunkent vand
1/2 l.kærnemælk
6 tsk.salt
500 g.sigtemel
900 g.hvedemel
 (friske krydderurter kan tilsættes, efter behag)
 


Opskrift:

Alle ingredienser blandes (husk: gær og vand, først), røres gerne i ca. 10 minutter. Hæver tildækket (evt. husholdningsfilm) i 1 1/2 time. Slåes ned, og formes til et rundt brød eller til to aflange. Efterhæver på plade, tildækket med klæde, i 20 minutter. Bages ved 200 grader, i 35-40 minutter. "nej" det skal ikke pensles.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 11311 gange,
og udskrevet 270 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gt5  -  2013-01-20 08:30:59
25 g gær er rigeligt, lad hæve 3 timer, et par spsk sirup er godt - er bedst dagen efter bagning