Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk bondebrød

Italiensk bondebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Biga (let surdej):
15 g.gær
 dl.vand
250 g.sigtemel
 
 Dej:
¾ dl.lunkent vand
½ spsk.salt
150 g.durumhvedemel
150 g.pizzamel
 


Opskrift:

Rør gær, vand og sigtemel sammen. Dæk skålen til med folie eller plastfilm og lad den stå lunt i 24 timer.

Rør vand, salt, durummel og det meste af pizzamelet i surdejen. Ælt dejen godt, ælt resten af melet i, så dejen bliver blank og smidig uden af være for fast. Lad dejen hæve lunt, tildækket i skålen ca. 2 timer.

Ælt dejen let igennem, og form den til et rundt brød. Lad det efterhæve ca. 1 time på pladen. Drys brødet med mel og skær et dybt kors med en skarp kniv. Bag brødet 25-30 min. ved 220° på nederste rille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 22889 gange,
og udskrevet 575 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lillian  -  2009-04-09 11:13:03
Husk at tage noget surdej fra til næste gang du skal bage. Så slipper du for at lave surdej igen. Kan holde sig et par uger i køleskabet.