Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkisk sesambrød

Tyrkisk sesambrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
2 spsk.honning
1 tsk.salt
1 stk.æg
2 spsk.olie
1 dl.sesamfrø
500 g.hvedemel
 
 Pensles med:
1 dl.yougurt naturel
1 stk.æg
1 spsk.olie
 


Opskrift:

Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser. Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet. Dæk dejen til og hæv i 30 minutter. Slå dejen ned og del den i 12 stk. der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke. Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter. Pisk yougurt, æg og olie sammen. Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel. Drys med sesamfrø. Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe. Ovn 225° i 20 minutter. Varmluftovn 200° begge plader samtidig.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11580 gange,
og udskrevet 341 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu