Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser. Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet. Dæk dejen til og hæv i 30 minutter. Slå dejen ned og del den i 12 stk. der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke. Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter. Pisk yougurt, æg og olie sammen. Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel. Drys med sesamfrø. Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe. Ovn 225° i 20 minutter. Varmluftovn 200° begge plader samtidig.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12185 gange, og udskrevet 377 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider