stødt kommen (eller efter smag) 1 spsk. stødt kommen (eller efter smag)
Opskrift:
Gæren udrøres i det lunkne vand. De øvrige dele tilsættes. Dejen æltes grundigt. Stilles til hævning i ca. 30 min. Dejen slåes ned og kommes i en smurt form. Efterhæver ca. 20 min. Pensles med æg eller mælk. Bagetid ca. 40 min. ved 200°C.
Servering:
Smager bedst friskt eller ristet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10637 gange, og udskrevet 163 gange.
Kommentarer
Bodil, Kbhvn - 2010-11-02 11:16:45 Kun forsøgt med hele kommen. Godt brød, som holder sig i et par dage, hvis man sørger for ikke at "tørbage" det.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider