Kommentarer
Helle - 2011-04-17 13:32:04 Frugten skal IKKE med i fryseren.....Det når ikke at tø på den korte tid i ovnen!Det tager ingen tid at lave....Bund - is og så frugten ovenpå isen. Prøv med frisk frugt, særlig jordbær er lækre, synes jeg:-) Marengsen bliver ikke HELT bagt - den er lidt blød inderst inde..Sådan skal det være...Super dessert som plejer at gøre lykke....
- 2011-01-15 12:34:58 Lød umiddelbart som helt igennem lækker, MEN må sande at det bare ikke fungerede her: marengens blev meget hurtig mørk (efter 5 min), men den stivnede ikke og både is og frugterne i bunden var fuldstændig stivfrosne - så den bliver slettet fra opskriftsamlingen her :-(
Margit Sørensen - 2010-12-03 13:53:31 Jeg glæde mig til at servere denne dessert for mine gæster,på søndag.
det lyde til at være en lækker og smagfuld dessert uhm.Tak for hjælpen
med at finde en anneleders dessert
Anita S/B - 2010-05-26 16:01:24 Jeg ser frem til en god "indbagt" is. Jeg håber den lever op til dens navn: INDBAGT og at den ikke "fejler" under madlavningen....
Anita S/B
pernille - 2010-05-19 14:42:28 man behøver ikke at putte frugt i, og man behøver heller ikke at sætte den i fryseren, for så er merengsen varm, men isen kold
- 2010-04-03 14:43:59 marengsmassen smager som kogte æggehvider?
- 2010-02-07 12:14:55 kan man godt putte frisk banan med i, sammen med frosne hindbær og så bare i fryseren? :O
Anita - 2009-11-22 13:23:56 19-11-09
rigtig god opskrift, så flot ud med flamberingen som Dorthe53 skriver om
Anders - 2009-10-29 23:10:47 Det skal lige siges at det også kan varmes med sådan en flamme ting til creme brule. Kan godt nok ikke lige huske hvad den hed så flamme, gas, ild ting kalder vi den bare lige :D
mig1965 - 2009-07-25 17:59:20 SUPER dejlig dessert, for både børn / voksne.
man kan veksle med fyldet, friske bær / syltede bær og forskellig slags is, utroligt lækkert. Har også prøvet at lave den på en marrengs-bund, det var også dejligt ( om end mere sødt ) :-)
Mia - 2009-06-12 19:42:32 Jeg plejer at lave den i et tærtefad, med en tærtebund, jordbærsyltetøj og vanilije is. Det er OGSÅ super lækkert!
Pips - 2009-01-31 16:16:04 Nej, isen smelter ikke, HVIS den er helt dækket af marengsen - desserten er helt frossen - tages direkte fra fryser og sættes i meget varm ovn - og direkte fra oven til bord.
Pips - 2009-01-31 16:15:51 Dorthea53: Det lyder spændende - må prøves ;-)
Pips - 2009-01-31 16:14:49 Nej, isen smelter ikke, HVIS den er helt dækket af marengsen - desserten er helt frossen - tages direkte fra fryser og sættes i meget varm ovn - og direkte fra oven til bord.
Nysgerrige, - 2008-11-10 15:56:35 Ja? Smelter isen ikke?
Mansse - 2008-11-10 14:06:49 Jeg har aldrig hørt om at bage is.
Er isen så smeltet inden i, når den kommer ud af ovnen??
Dorthe53 - 2008-02-04 13:36:03 Kom en dåse blandet frugter på
lagkagebunden skær isen i skiver og stav dem op i en top, kom marangs på + ½ æggeskal med lidt spiritus i og ind i ovn, nu kommer overraskelsen inden serveringen tænd ild i ægskallen
ilden bliver blå og løber rundt på marang / isen sluk lyset over spisebordet og server den. Det gør lykke - skal prøves - held og lykke.
pia - 2008-01-25 16:26:34 prøv at komme ferskner i skiver (fra dåse) oven på lagkagebunde og kom så isen på, som er skåret i skiver. Tilslut marengsen. Den smager vidunderligt.
Anna - 2007-12-30 21:11:52 Hej
KAn også laves i webergrillen. Rigtig blærerøvstrick
Bethina - 2007-07-01 17:16:55 synes der var for meget æggehvide. Blev lidt snasket. Men måske man ikke kan spare på det , så smelter isen måske?
Bethina - 2007-07-01 17:15:26 fik det prøvet. Fik vel cirka 10 min. i ovnen.
Bethina - 2007-06-29 22:41:40 ja cirka hvor længe i ovn og skal isen være i ét stykke eller skæres ud mindre stykker?
john - 2007-05-15 19:38:54 Rikke,hvordan og hvorlænge med tilbedredningen efter turen i fryseren ?
rikke - 2007-04-05 09:57:35 kan laves flere dage før den kan fryses med marengs på. skal lige fra frys til ovn...
- 0000-00-00 00:00:00 det smager lækrt
buller - 0000-00-00 00:00:00 En rigtig god opskrift, og en stor overaskelse for folk der ikke kender opskriften... Kan virkelig anbefales!!
|