Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinstegt svinekam med svensk salat (Appelsinmarineret svinekam)

Appelsinstegt svinekam med svensk salat (Appelsinmarineret svinekam), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekam u/spæk
 revet skal af en appelsin
2 spsk.honning
1 tsk.ingefær
 smør
2 dl.appelsinsaft
1 dl.vand
 salt
 peber
 
 Svensk salat:
2 æbler
4 syltede rødbeder
2 spsk.syltede tyttebær
2 julesalat
 


Tilbehør:
brunede el. smørvarmede kartofler.
Opskrift:

Kødet gnides med appelsinskal, ingefær, salt/peber. Honning kringles over, mens svinekammen er i gryden. Brunes først i smør og steges under låg i ca. 1 1/2 time. Husk at vende stegen nogle gange.

Den kraftfulde sky tilsættes fløde evt. lidt mere appelsinsaft og jævning. Serveres med brunede el. smørvarmede kartofler.

Salaten blandes af skrællede æbler i terninger, hakkede rødbeder, julesalat i tynde skiver og tyttebær.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (16 stemmer)

Opskriften er vist 30481 gange,
og udskrevet 1003 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2007-12-19 15:04:27
Svinekammen kan efter den er smurt med appelsinskal, ingefær, salt, peber og honning lægges i en skål eller plastpose og marinere natten over, min 12 timer, hæld gerne de 2 dl. appelsinsaft i posen, vend jævnligt.


TigerMom&Co  -  0000-00-00 00:00:00
Én af vores absolutte livretter! Virkelig lækker mad! Men vær obs! på at stegen evt. skal stege længere.