Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte fiskefileter

Stegte fiskefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ kg.rødspætte eller skrubbefiletter
 salt
 peber
1 citron
 smør til stegning
 
 Grønsager:
1 lillefennikel
1 rød peberfrugt
2-3 kvisteblegselleri
3 forårsløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Begynd med grønsagerne. Del fennikel i kvarte og kom dem i en gryde med peberfrugt delt i store terninger, delte blegselleristilke og skivede forårsløg. Hæld så meget vand ved, at det står halvt op om grønsagerne. Drys med salt og peber. Kog i 10 minutter.

Drys fisken med salt og peber og rist den på begge sider i gyldent fedtstof. Dæmp varmen og lad fisken stege færdig ved svag varme.

Anret grønsagerne sammen med de stegte fileter. Læg citronbåde ved.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 19473 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu