tør hvidvin, eller vand tilsmagt med citronsaft2½ dl. tør hvidvin, eller vand tilsmagt med citronsaft
1
kvist
krondild1 kvist krondild
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
50
g.
knoldselleri50 g. knoldselleri
100
g.
rødbede100 g. rødbede
citronsaft citronsaft
Opskrift:
Fisken filetteres, men skindet skal bevares.
Læg dem tæt sammen i et lille ovnfast oliesmurt fad med skindsiden opad.
Hvidvinen (eller vand og citron) gives et opkog med krondild og hældes over fisken, som ikke skal være dækket.
Bages i ovnen til fisken er gennemkogt, ca 20 minutter ved 160 grader, afkøles og stilles koldt.
De rå selleri og rødbeder rives, blandes og smages til med citronsaft og lidt salt.
De rå revne grøntsager serveres sammen med den kolde makrel i sin saft/gele og med krondilden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13217 gange, og udskrevet 230 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider