Makrel i krondild med selleri-rødbede salat

Makrel i krondild med selleri-rødbede salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 makreller
 dl.tør hvidvin, eller vand tilsmagt med citronsaft
1 kvistkrondild
 salt
 friskkværnet peber
50 g.knoldselleri
100 g.rødbede
 citronsaft
 
 
Opskrift:
Fisken filetteres, men skindet skal bevares. Læg dem tæt sammen i et lille ovnfast oliesmurt fad med skindsiden opad. Hvidvinen (eller vand og citron) gives et opkog med krondild og hældes over fisken, som ikke skal være dækket. Bages i ovnen til fisken er gennemkogt, ca 20 minutter ved 160 grader, afkøles og stilles koldt.

De rå selleri og rødbeder rives, blandes og smages til med citronsaft og lidt salt. De rå revne grøntsager serveres sammen med den kolde makrel i sin saft/gele og med krondilden.





karakterer:
Opskriften er vist 15040 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu