Ristet brød med skovsvampe og skalotteløg

Ristet brød med skovsvampe og skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Skovsvampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 skiverbrød
50 g.smør
250 g.skovsvampe efter smag og mulighed
1 spsk.bredbladet persille, hakket
2 skalotteløg, hakket fint
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smørret afklares. Smelt det i en kasserolle og lad det simre i nogle minutter. Si det op i en teflonpande gennem et klæde eller et kaffefilter.

De fire skiver brød ristes heri.

Istandgjorte og groft skivede svampe ristes kort og hurtigt i panden i så lidt af smørret som muligt.

Svampene anrettes på de fire skiver brød. Persille og de rå løg drysses over, og det krydres med salt og peber.

Tips:

Ved at afklare smørret opnår man dels, at dets indhold af vand fordamper, og dels at man kan si mælkeproteiner fra. Derved kan man stege i den rene smørolie, der ikke så let branker.


karakterer:
Opskriften er vist 10509 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu