Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødtunge og muslinger a la nage

Rødtunge og muslinger a la nage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 rødtunger a ca. 250 g.
20 friske muslinger
1 gulerod i skiver
1 æg, skivet tyndt
3 dl.hvidvin
50 g.usaltet smør
 stødt koriander efter smag
1 spsk.hakket persille
 citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
 evt. lidt kørvel til pynt
 


Opskrift:

Rødtungerne filetteres og flås (bed evt. fiskehandleren om det).

Muslingerne skrubbes omhyggeligt med en stiv børste. Hvis enkelte ikke vil lukke sig, kasseres de.

Gulerod, løg, hvidvin og 3 dl. vand bringes i kog. Lad det koge, til væden er reduceret til det halve. Muslingerne dampes heri under låg, det tager 7-8 minutter. Muslingerne tages op og holdes varme på et fad, hvis nogle ikke har åbnet sig, kasseres de også.

Væden koges ind, til der er ca 3 dl. tilbage. Rødtungefileterne dampes heri i nogle minutter, tages forsigtigt op med hulske, og arrangeres sammen med muslingerne.

Smørret piskes i den varme, men ikke kogende, kogelage i små klumper. Smages til med koriander, salt, peber og citronsaft, og persillen tilsættes. Denne sauce hældes over fisk og muslinger, der evt. pyntes med kørvelblade inden servering.

Tips:

A la nage betyder svømmende (fransk), og nage er i kokkesprog den sauce fisk og/eller skaldyr tilberedes og serveres i.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14301 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu