Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksetatar med dild og salat

Laksetatar med dild og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Laksetatar med dild og salat, billede 4 Laksetatar med dild og salat, billede 1 Laksetatar med dild og salat, billede 2 Laksetatar med dild og salat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.fersk laks
4 æggeblommer, past
1 tsk.rødløg, finthakket
3 spsk.Dild, frisk
2 drueagurker (små syltede agurker)
 salt
 friskkværnet peber
40 g.lakserogn
 citronsaft
 årstidens salater
 olie og mild vineddike til dressing
 


Opskrift:

Fisken hakkes med en stor kniv. Løg, dild og agurker, der alle skal være hakkede meget fint, røres i, og til sidst de letpiskede æggeblommer. Tataren smages til med salt og peber og formes som små bøffer midt på fire tallerkner. Salater – en eller flere slags – vendt i mild dressing lægges smukt omkring.

Lakserogn, skyllet og tilsmagt med salt og citronsaft anrettes oven på tataren, og der pyntes med dildkvist. Giv groft brød eller flutes til

Tips:

Som variation kan tataren steges hurtigt på en hed pande og serveres med en varm sauce til, eller koldt kryddersmør til. Den kunne meget passende garneres med friske spinatblade, der er sauteret hurtigt på panden i lidt olie.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25437 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

elmo  -  2010-03-27 19:44:57
Lyder lækkert. Prøver den på gæster i morgen.Laksen er lagt på frost, for at udelukke bakterier.