Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt lammekølle

Sprængt lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammekølle(helst uden skank) eller 1 udbenet lammekølle ca. 1500 g.
 
 Saltlage:
3 l.vand
800 g.salt
100 g.sukker
 
 Kogelage:
 vand
1 løg
1 gulerod
2 laurbærblade
2 kvistetimian
10 peberkorn
 


Tilbehør:
Grøntsager, f.eks. blomkål, ærter og gulerødder, og rørt smør smagt til med citron og dild eller mynte.
Opskrift:

Saltlage:
Vand, salt og sukker koges sammen og afkøles.

Lammekøllen lægges i saltlagen og trækker 2 døgn, helst i køleskab, vendes flere gange hvis saltlagen ikke dækker helt.

Køllen tages op af saltlagen og koges i vand tilsat løg, gulerod, laurbærblade, timian og peberkorn. Koges ca. 1 1/2 time, under låg ved svag varme.

Køllen kan serveres varm eller kold i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12964 gange,
og udskrevet 207 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu