Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokoladeglaseret nødderand med vanilleparfait og hindbærsauce

Chokoladeglaseret nødderand med vanilleparfait og hindbærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Rand:
285 g.sukker
285 g.æggehvide
400 g.nødder, efter smag (hassel- valnød eller mandler)
 smør til formen
 raps til formen
70 g.smeltechokolade
 valnødder til pynt
 
 Parfait:
4 æggeblommer
 kornene fra ½ stang vanille
65 g.sukker
 dl.piskefløde
 
 Sauce:
250 g.hindbær
½ dl.sukkersirup (lige dele sukker og vand)
3 spsk.framboise (hindbærsnaps)
 


Opskrift:

Nødderanden:
Nødderne hakkes meget fint i blenderen. Røres sammen med letpiskede hvider og sukkeret og kommes i en form, f.eks. en randform, der er smurt godt og drysset med raps.
Bages ved 150 grader i 45 minutter og vendes straks ud på rist til afkøling. Chokoladen smeltes i kasserolle over vandbad, og trækkes over kagen, som kan pyntes med halve valnødder.

Vanilleparfait:
Sukker og en anelse vand koges til en jævn sirup. Æggeblommerne piskes let med vanillen. Siruppen tilsættes under konstant piskning, og det piskes videre over vandbad til det legerer let til en luftig creme. Fløden piskes til let skum, vendes i den afkølede creme, fyldes i form (helst metal) og fryses.

Hindbærsauce:
Bærrene pureres i blenderen og smages til med sukkersirup og framboise.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21782 gange,
og udskrevet 783 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu