Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hasselnøddepandekager med portvinssauce

Hasselnøddepandekager med portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 æg
65 g.mel
100 g.smør
2 spsk.yoghurt
2 spsk.hasselnøddeflager
3 dl.mælk eller fløde
1 spsk.sukker
 


Opskrift:

Æg og mel piskes sammen, og det smeltede smør piskes heri. Yoghurt, hasselnøddeflager og sukker tilsættes. Til sidst piskes så meget mælk eller fløde i, at pandekagedejen har den rette flydende konsistens.

Pandekagerne bages på sædvanligvis på en pande i smør.

Portvinen koges ind til 1/3 og sirup tilsættes. Saucen kan eventuelt jævnes med en anelse maizena udrørt i koldt vand. Saucen serveres varm til de varme pandekager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9242 gange,
og udskrevet 159 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-03-10 16:48:10
mangler opskrift på målene til portvinsaucen !!!