Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret laks med frossen gazapcho

Marineret laks med frossen gazapcho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
8 tynde skiver fersk laks
 citron- eller limesaft
 
 Gazapcho:
½ rød peberfrugt
3 flåede tomater
1 lille fed hvidløg
2 spsk.hvidvinseddike
1/8 agurk
½ tsk.salt
1-2 dråbertabasco
1 spsk.glucose
 


Opskrift:

Til den frosne gazapcho kommes alle ingredienserne undtagen glukose i en blender og pureres. Glukosen smeltes over svag varme og røres i. Blandingen stilles i fryseren i ca 4 timer.

Laksen fordeles på 4 tallerkner og dryppes med citron- eller limesaft ½ time inden serveringen og stilles køligt. Gazapchoen tages ud af fryseren 20 minutter inden serveringen. Laksen anrettes med gazpachoen kuglet op på tallerknerne. Retten kan også garneres med lidt tomat, peberfrugt og agurk i tern, marineret med hvidløg, olie og citronsaft




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7011 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu