Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grillet hamburgerryg med grønsagsdip

Grillet hamburgerryg med grønsagsdip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
90 g.hamburgerryg i skiver
 grønsager ad libitum f.eks. sukkerærter, peberfrugter og asparges
100 g.kogt kartoffel
 salat
 dild
½ dl.ylette
2 tsk.mayonnaise
1 spsk.chilisauce
 hk. persille eller purløg
 
Opskrift:
Vend de tynde skiver hamburgerryg hurtigt på en varm grillplade. Anret med rå og kogte grønsager, kartofler, salt og dild. Bland ylette, mayonnaise, chilisauce og krydderurter og server til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 27022 gange,
og udskrevet 340 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu