Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet hamburgerryg med grønsagsdip

Grillet hamburgerryg med grønsagsdip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
90 g.hamburgerryg i skiver
 grønsager ad libitum f.eks. sukkerærter, peberfrugter og asparges
100 g.kogt kartoffel
 salat
 dild
½ dl.ylette
2 tsk.mayonnaise
1 spsk.chilisauce
 hk. persille eller purløg
 


Opskrift:

Vend de tynde skiver hamburgerryg hurtigt på en varm grillplade. Anret med rå og kogte grønsager, kartofler, salt og dild. Bland ylette, mayonnaise, chilisauce og krydderurter og server til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26507 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu