Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegte spareribs

Grillstegte spareribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.spareribs
2 spsk.tomatpuré
2 spsk.hoisin sauce
2 spsk.chilisauce
60 ml.honning
2 spsk.sesamfrø, ristede
60 ml.citronsaft


Opskrift:

Skær sværen fra spareribsene.
Fjern overflødigt fedt.
Bland tomatpuré, hoisin- og chili sauce, citronsaft og honning. Anbring spareribsene i et stort, dybt fad og hæld marinaden over. Dæk fadet med plasticfolie og stil det i køleskab i 2 timer eller natten over.
Vend kødet af og til.

Lad kødet dryppe af og gem marinaden.
Læg spareribsene på let smurt grill eller grillbakke. Steg ved middelvarme i 20 minutter eller til de er møre.
Vend dem af og til.

Opvarm den resterende marinade i en lille gryde.
Den må ikke koge.
Hæld den over spareribsene, lige før de serveres. Drys de ristede sesamfrø over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16207 gange,
og udskrevet 218 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.