tomater uden kerner, skåret i tern 3 tomater uden kerner, skåret i tern
1
gul peberfrugt i store tern 1 gul peberfrugt i store tern
1
grøn peberfrugt i store tern 1 grøn peberfrugt i store tern
100
g.
sorte oliven uden sten 100 g. sorte oliven uden sten
Dressing: Dressing:
4
spsk.
olivenolie 4 spsk. olivenolie
4
spsk.
limesaft 4 spsk. limesaft
2
spsk.
fint hakket persille 2 spsk. fint hakket persille
1
fint hakket løg 1 fint hakket løg
2
fed
hakket hvidløg 2 fed hakket hvidløg
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rør ingredienserne til BBQ-saucen sammen og lad den trække mindst 1 time.
Den ene halvdel af saucen skal bruges under grillstegningen og den anden halvdel som dip-sauce til det tilberedte kød.
Tilbered salaten i god tid. Den bliver bedst, hvis den får lov til at trække mindst en time i køleskab, inden den serveres.
Kog risene efter anvisning på emballagen. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til med salt og peber. Bland den med risene mens de endnu er varme, og lad dem afkøle.
Giv rosinerne et kort opkog i vand og lad dem derefter dryppe godt af. Bland rosiner, tomater, peberfrugter og oliven med risene. Stil rissalaten i køleskab indtil servering.
Dup kødet tørt. Skær det i 2½ cm tykke stave på langs. Sæt kødstavene på spyd, pensl dem med olie og grill dem ca. 8 minutter på hver side. Pensl med BBQ-sauce de sidste par minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(37 stemmer)
Opskriften er vist 8879 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider