Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegte spareribs med sur-sød sauce

Grillstegte spareribs med sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.spareribs af svinekød
 
 Sur-sød sauce:
0.5 agurk
2 spsk.vegetabilsk olie
1 hakket løg
0.75 dl.purerede eller siede dåsetomater
2 spsk.fishsauce
1 spsk.ris- eller hvidvinseddike
2 spsk.sammenpresset, brun farin
0.5 hakket, udkernet, rød chili
 


Opskrift:

Læg spareribsene i en stor gryde, dæk med vand og kog op. Skru ned for blusset og lad simre i 20 minutter.

Tag gryden af blusset og lad spareribsene dryppe godt af. Opbevar kødet på køl, til det skal tilberedes på barbecue.

Sur-sød sauce:
Skær agurken igennem på den lange led og fjern kernerne, med en teske. Skær agurken i skiver.
Varm olien op i en gryde, tilsæt løg og sauter i 3 minutter.

Kom alle de øvrige sauce-ingredienser undtagen agurkeskiverne i gryden og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre 1 minut.
Tilsæt agurketern og kog videre yderligere 1 minut.

Steg spareribsene over glødende kul på en havegrill eller under en ovngrill, til de er gyldne over det hele.
Hæld saucen over kødet og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12021 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu