Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lasagne over bål

Lasagne over bål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
120 g.løg
1 ds.flåede tomater
1 ds.koncentreret tomat pure
0.5 pk.forkogte lasagneplader
100 g.revet ost
5 dl.Mornay sovs
 Salt
 peber
 oregano
 


Opskrift:

Svits de hakkede løg og kødet i en gryde til kødet er ordentligt brunet. Tilsæt de revne gulerødder, flåede tomater, og tomat pureen. Lad sovsen koge et kvarters tid, smag til med salt, peber og oregano.

Læg herefter skiftevis plader og kødsovs i lag i en gryde, start med kødsovs. Bag lasagnen i et kvarters tid, drys osten henover og bag den færdig.

Tips:

Skær de flåede tomater i stykker, så bliver de nemmere jævnt fordelt i sovsen. Hold godt øje med lasagnen når den bager... ;)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 10066 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-01-13 14:01:26
Hvorfor er der ikke gulerødder i opskriften , når der er det i tilberednings opskriften ??, ellers lyder det godt og nemt.m.v.h.lillian jørgensen


Jesper  -  2009-09-24 16:19:06
Ja, hvor kommer bålet ind? Kan man bare stille gryden ind i gløderne og så betragte det som en ovn? :)


LB  -  2009-06-24 13:43:43
Hvor kommer bålet ind??


mads  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare go'