Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Omelet Orientale

Omelet Orientale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Orienten

OrientenKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
 En rest kaninkød á 250-300g
1 løg
200 g.bønnespirer
150 g.champignon
1 peberfrugt
 olie/smør til stegning
 salt
 peber
 kinesisk soja
 
 
4-6 æg
2 spsk.mælk
 
 


Opskrift:

Kødet skæres i tynde strimler, løget finthakkes, de rensede champignons skæres i skiver, peberfrugten skæres i tynde strimler, og bønnespirerne skylles i koldt vand.

Løget svitses let gyldent i olie/smør, kødet kommes ved og steger let. Kødet tages op, grønsagerne vendes godt i gryden/panden ved god varme. Herved bevarer grønsagerne deres sprødhed uden at virke rå. Kødet blandes med grønsagerne og retten smages til med salt, peber og kinesisk soja. Blandingen holdes varm medens omeletten tilberedes.

Omeletten tilberedes:
Æggene piskes sammen med mælk, salt og peber. Æggemassen hældes i en pande med varm olie/smør, og bages ved jævn varme. Kød og grønsager hældes over på et varmt fad, lad omeletten glide over kødet og grønsagerne. Omeletten drysses med purløg.

Serveres straks med ristet brød som tilbehør og kinesisk soja.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (14 stemmer)

Opskriften er vist 9692 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu